Ole Steiniche

Handelsbetingelser

Steiniche Wine

Risbøge 14

6640 Lunderskov

Cvr. Nr. 29062501

Tlf.: (+45) 7553 4848

Email: info@steinichewine.dk

Bank: Middelfart Sparekasse

Konto: 0759 3224941071

Priser:

Alle oplyste priser på steinichewine.dk er aktuelle dagspriser inkl. Moms. Vi tager forbehold for eventuelle prisændring. Afgiftsændringer, fejl i priser, udsolgte varer og udefrakommende forhold, der har indflydelse på priser og levering.

Når du handler med Steiniche Wine indgås alle aftaler på Dansk.

Betaling og sikkerhed:

Du kan betale med kreditkort (Visa & Mastercard) på steinichewine.dk. Alle oplysninger bliver krypteret via en sikker SSL forbindelse.

Beløbet trækkes først når varerne forlader Steiniche Wines lager og kan aldrig bliver større end det der er godkendt i betalingsmodulet.

Du kan også få fremsendt faktura. varerne sendes når faktura beløbet er registeret på vores konto via bank overførsel..

Fragt:

Fast lav fragt omkostning på kun 59,- uanset mængde. Gratis fragt til nærmeste udleveringssted ved køb over 699,-.

Afhentning kan også ske på Steiniche Wines lager mod forudgående aftale. Kontakt os for aftale om afhentning på info@steinichewine.dk

Levering:

Steiniche Wine benytter Postnord til levering.

Alle bestillinger afsendes indenfor 1-3 arbejdsdage efter modtagelse af ordren og leveres til nærmeste udleveringssted.

Der leveres i hele Danmark til alle brofaste forbindelser. (Ønskes levering til ikke brofaste forbindelser bedes Du kontakte Steiniche Wine på info@steinichewine.dk for nærmere aftale om levering)

Fortrydelse:

Hos Steiniche Wine har du 14 dages fortrydelses ret.

D.V.S. at fortryder du hele eller dele af Dit køb kan du returnere varerne til Steiniche Wine inden 14 dage. Kontakt Steiniche Wine på info@steinichewine.dk og oplys kundenummer, fakturanummer og hvorfor varen returneres, samt oplys bank registreringsnummer og konto nummer, hvor pengene ønskes indsat. Alle omkostninger i forbindelse med returnering af varer betales af køber, endvidere skal retur varerne altid sendes i forsvarlig emballage. Retur varer sendes til:

Steiniche Wine

Risbøge 14

6640 Lunderskov

Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Reklamation:

Når du handler på Steiniche Wine har du 2 års reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationsretten kan dog være begrænset til varens naturlige holdbarhed, der kan være under 2 år. Se varens emballage for holdbarhed.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Såfremt du finder eventuelle fejl eller mangler ved en levering fra Steiniche Wine, bedes du kontakte os på info@steinichewine.dk, så vi hurtigst muligt kan få løst situationen på en tilfredsstillende måde.

Konstatere Du propsyge i en vin, skal Du sætte proppen i flasken igen og kontakte Steiniche Wine for aftale om en eventuelt reklamations sag. Det er i denne forbindelse vigtigt, at vi får flasken retur, da den skal bruges til analyse og dokumentation over for vores leverandør.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dit køb og dine fragtomkostninger mod forevisning af gyldig kvittering. Og har i den forbindelse brug for bank reg. Nummer og konto nummer til refusion. Disse oplysninger sendes til info@steinichewine.dk

Ved reklamation skal varen sendes til:

Steiniche Wine

Risbøge 14

6640 Lunderskov

Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Cookies og logstatistik

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart og bruges udelukkende på steinichewine.dk med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet og på den måde gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer.

Vi bruger en logstatistik på steinichewine.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes udelukkende med det formål at optimere steinichewine.dk.

Alders grænse:

Den danske lovgivning omkring salg af alkohol siger at personer under 18 år ikke kan købe alkohol over 16,5%. Personer mellem 16-18 år kan stadig købe alkohol, vin mm. op til 16,5%.