your ads here

advertisement

Home » Om Os

Om os

Steiniche Wine importere og distribuere kvalitets vine fortrinsvis fra Italien og Spanien, men også Chile, Australien og Sydafrika har fundet vej til vores sortiment, der dog løbende er under udvikling. Hos Steiniche Wine er vi altid på jagt efter nye og spændende producenter der kan være med til at udvikle vores sortiment så det lever op til vores partners krav og behov, samt vores egne strenge krav til pris og kvalitet. Vores partner består i dag af Vin- og Specialforretninger, Hotel & restaurationer samt b2b.

I det daglige arbejde lægger vi stor vægt på troværdighed, loyalitet, fleksibilitet og service. Det er meget vigtigt for os at vores partner har den fornødne tillid og at vi hos Steiniche Wine levere som forventet til vores partner, så vi i fællesskab kan bygge langsigtede handels relationer.

Ønsker Du også at blive ”en del af familien” er Du altid velkommen til at kontakte os – hos os er alle lige store som små.

Steiniche Wine er 100% ejet af Ole Steiniche Nielsen – Vinkøbmand.

Ønsker du som privat person at købe vores vine, er du velkommen til at kontakte os for oplysning om nærmeste forhandler.