OM OS

Om os Steiniche Wine

Steiniche Wine er online med salg af vin og spiritus m.m. Vi har stor fokus på den rigtige kvalitet til den rigtige pris. Vores leverandør er små og mellem store producenter i Italien, Frankrig, Chile og Spanien, samt gode samarbejdspartner. Vi importere selv største delen af vores vine såsom rødvin, hvidvin, rosevin, mousserende vin og sikre på den måde minimale omkostning, som kommer vores kunder til gode.

Steiniche Wine sælger til private og virksomheder i hele landet. Steiniche Wine tilbyder kvalitetsvine og spiritus i alle prisklasser, samt alle former for gaveløsninger såsom Medarbejdergaver, Kundegaver, Julegaver, Vin med egen etiket ect. Alt sammen med hurtig levering direkte til Din dør.

I det daglige arbejde lægger vi stor vægt på troværdighed, loyalitet, fleksibilitet og service. Det er meget vigtigt for os at vores kunder har den fornødne tillid og at vi hos Steiniche Wine levere som forventet.

Steiniche Wine levere også vin & spiritus til Vin- og Specialforretninger, Hotel & restaurationer. Så ønsker du at høre mere om dine muligheder som forhandler, er du velkommen til at kontakte os på info@steinichewine.dk eller telefon 7553 4848. Hos Steiniche Wine er alle velkommen stor som lille.

Rigtig god fornøjelse og velkommen til.

Ole, indehaver af Steiniche Wine